Ocean Medallion

Παρουσιάζουμε το Ocean Medallion

Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε το Ocean Medallion. Αυτή η αποκλειστική καινοτομία κάνει το ντεμπούτο της στο Regal Princess το Νοέμβριο του 2017, και θα μεταμορφώσει την εμπειρία κρουαζιέρας σας σε πραγματικά εξατομικευμένες διακοπές. Σας βάζουμε στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε, προβλέποντας τις ανάγκες και επιθυμίες σας ώστε να δημιουργήσετε προσωπικές στιγμές που θα κάνουν τις διακοπές σας αξέχαστες.

Ocean Medallion
Όλα αρχίζουν με ένα δωρεάν Ocean Medallion το οποίο σας αποστέλλεται ταχυδρομικά πριν ξεκινήσουν οι διακοπές σας. Το Ocean Medallion είναι η πύλη σας σε εκπληκτικές δυνατότητες διακοπών και ταξιδιωτικών εμπειριών. Είναι το μέγεθος ενός νομίσμαος και είναι το κλειδί για την καμπίνα σας και σε εμπειρίες που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού. Το Ocean Medallion μπορεί να φορεθεί ως μενταγιόν, βραχιολάκι ή απλά να τοποθετηθεί στην τσέπη ή την τσάντα σας. Δεν χρειάζεται να το ενεργοποιήσετε ή να το απενεργοποιήσετε, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να το παρακολουθείτε ή να το φορτίσετε. Απλά δουλεύει χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα και προλαμβάνει την κάθε σας ανάγκη.

Ocean Compass
Αυτός είναι ο οδηγός σας και λειτουργεί σαν ρεσεψιονίστ και προγραμματιστής της κρουαζιέρας σας. Με οθόνη αφής σε όλο το πλοίο, την τηλεόραση της καμπίνας σας και το κινητό σας τηλέφωνο, το Ocean Compass σάς δίνει τη δυνατότητα να πλοηγηθείτε στο πλοίο και την κρουαζιέρα σας. Θα βλέπετε τις ειδοποιήσεις και τις προτάσεις προσαρμοσμένες για εσάς, από τις επιλογές εστιατορίων μέχρι τις περιπέτειες στο λιμάνι. Εάν δεν θέλετε να επωφεληθείτε από την πλήρη εμπειρία Ocean Medallion, μπορείτε να αλλάξετε τη ρύθμιση απορρήτου σε «μόνο ασφάλεια» και απολαύστε την κρουαζιέρα σας όπως θα κάνατε και σήμερα. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:
· Διευκόλυνση της διαδικασίας επιβίβασης και αποβίβασης
· Μπορείτε να αγοράσετε υπηρεσίες, εκδρομές και φαγητό και ποτό
· Παρέχει γευστικές εμπειρίες που βασίζονται στις δικές σας προτιμήσεις
· Δημιουργήστε μια σειρά από διαδραστικά και gaming και άλλες εξατομικευμένα προγράμματα ψυχαγωγίας με το PlayOcean
· Κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε την πόρτα καμπίνα σας
· Ενισχυμένη αλληλεπίδραση με τα μέλη του πληρώματος, τους συνεπιβάτες σας και τους συνταξιδιώτες σας
· Προσβάσιμο μέσω του Ocean Compass, το Ocean Navigate σάς βοηθά να εντοπίσετε τους φίλους και την οικογένεια μέσω των Ocean Medallion τους. Έτσι μπορείτε να δώσετε τα παιδιά σας λίγη ελευθερία και εσείς να είστε ήσυχοι.

Το Ocean Medallion εγκαινιάζεται στις 13 Νοεμβρίου 2017 στο Regal Princess, ακολουθεί το Royal Princess στις 19 Ιανουαρίου 2018, Caribbean Princess στις 18 Μαρτίου 2018, Island Princess στις 16 Μαΐου 2018, C rown Princess και Golden Princess τον Νοεμβρίου 2018 και Ruby Princess τον Ιανουάριο 2019. Αυτές οι ημερομηνίες υπόκεινται σε αλλαγές. •

Εξατομικεύστε τις διακοπές σας

Ocean Concierge

Αφού ρυθμίσετε το προφίλ σας, το πλήρωμα είναι πλήρως ενημερωμένο για όλες τις προτιμήσεις σας, και δεν χρειάζεται να αναφέρετε τις προτιμήσεις σας ή επιλογές ξανά. Το Ocean Concierge σας στέλνει προτάσεις και προσκλήσεις σε εκδηλώσεις και δραστηριότητες επί του σκάφους και στην ξηρά, με βάση τις προτιμήσεις σας, και το πλήρωμά μας θα κάνει ό, τι μπορεί να κάνουν το χρόνο σας μαζί μας ιδιαίτερο. Το Ocean Concierge θα σας βοηθήσει με διάφορους τρόπους:
• Βρείτε το δρόμο σας στους χώρους σ το πλοίο
• Κάνοντας κρατήσεις στο Lotus Spa, specialty εστιατόρια και εκδρομές
• Διοργανώνοντας γιορτές

Με το Here & Now, αν έχετε ξεχάσει το αντιηλιακό σας και τα παιδιά σας ξέχασαν σπίτι τη μάσκα κολύμβησης, μπορούν να σας παραδοθούν στην πισίνα μαζί με ένα ποτό.

Απόλαμβάνετε να κοιτάτε τα αστέρια με το discovery at sea αλλά θέλτε και μια ζεστή σοκολάτα; Είναι εύκολο να παραγγελία με Here & Now.

Και με το There & Then, παραγγείλτε ένα ποτήρι κρασί, ενώ ντύνεστε για το θέατρο και αυτό θα σας περιμένει κατά την άφιξή σας.

Ocean Ready

Ζήστε την διαφορά στην εμπειρία, πριν ακόμη επιβιβαστείτε στο πλοίο και ξεκινήστε τις διακοπές σας νωρίτερα με το Ocean Ready. Απλά ανεβάστε τα έγγραφά σας και ορίστε τις προτιμήσεις σας νωρίτερα εξοικονομώντας χρόνο εν πλω. Είναι τόσο απλό.