Αλάσκα

Αξιοποιήστε στο έπακρο την Αλάσκα


Εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε κατά τη διάρκεια μας από την Αλάσκα κρουαζιέρες.

ΜΕ ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ ΤΖΟΥΝΟ, ΑΛΑΣΚΑ
Πετάξτε πάνω από το πεδίο πάγου Τζούνο έκτασης 1.500 τετραγωνικών μιλίων και ιδού η έκταση αυτού του μαγευτικού θεάματος. Καθ’οδόν, θα δείτε καταρράκτες, αρκούδες και πέντε παγετώνες.

ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΒΟΥΡΙΟΥ ΚΕΤΣΙΚΑΝ, ΑΛΑΣΚΑ
Επισκεφθείτε το όμορφο ψαροχώρι Herring Cove και εξερευνήστε την άγρια φύση με πανέμορφη χλωρίδα και πανίδα. Στη συνέχεια απολαύστε πανδαισία λαχταριστών φρέσκων καβουριών Dungeness και να συμμετέχετε σε διαγωνισμό στοιβάγματος κέλυφους καβουριών.

ΈΛΚΗΘΡΟ ΜΕ ΣΚΥΛΟΥΣ ΣΚΑΓΚΟΥΕΪ, ΑΛΑΣΚΑ
Κάντε μια συναρπαστική βόλτα με ελικόπτερο πάνω από τους παγετώνες και τα βουνά με προορισμό το σημείου όπου θα συναντήσετε την φιλική ομάδα σκύλων. Μάθετε πώς να οδηγείτε ένα έλκηθρο από επαγγελματία και στη συνέχεια πετάξτε μέσα από άπατο χιόνι.

ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΓΚΛΕΣΙΕΡ ΜΠΕΙ ΔΙΑΠΛΟΥΣ ΑΛΑΣΚΑ
Η Princess Cruises είναι μία από τις λίγες επιλεγμένες εταιρείες κρουαζιέρες που επιτρέπεται να πλεύσει στο Glacier Bay, έτσι μπορείτε να απολαύσετε τα εκπληκτικά νερά από μια προνομιακή θέση. Μάθετε για κολοσσιαίους παγετώνες, φάλαινες και μαύρες αρκούδες από εμπειρογνώμονες φύλακες που βρίσκονται στο πλοίο.

TRACY ARM ΦΙΌΡΔ ΑΛΑΣΚΑ
Πλεύστε σε ένα πολυτελές καταμαράν μέσα από τα σμαραγδένια νερά και δείτε τους υπέροχους παγετώνες. Μέσα στα στενά φιορδ, έχετε το νου σας να δείτε γκρουπ από φώκιες αετούς και αγριοκάτσικα που βρίσκονται στο γύρω Εθνικό δάσος.

ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΒΙΚΤΩΡΙΑ, ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ
​Κάντε μια βόλτα με ποδήλατο γύρω από μια πληθώρα γραφικών διαδρομών. Επισκεφθείτε αξιοθέατα όπως το πάρκο Beacon Hill γεμάτο λουλούδια και τον πανέμορφο παραλιακό Dallas Road στην νότια ακτή, καθώς επίσης και τα δημοφιλή εστιατόρια και καταστήματα.

Δείτε τις κρουαζιέρες για Αλάσκα