Καραϊβική

Αξιοποιήστε στο έπακρο την Καραϊβική


ΑΝΤΙΓΚΟΥΑ & ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΤΑ
Για την καλύτερη θέα στην Αντίγκουα, επισκεφθείτε αυτή την τοποθεσία που βρίσκεται σε ένα παλιό πέτρινο στρατιωτικό σύγκρότημα. Χορέψτε σε ζωνανές μπάντες που παίζουν τύμπανα, πιείτε ρούμι και απολαύστε την εκπληκτική θέα από τα ιστορικά λιμάνια.

ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΚΤΗ ΜΠΑΡΜΠΑΝΤΟΣ
Η «Χρυσή Ακτή» του νησιού ξεχειλίζει από τα καλύτερα εστιατόρια στην Καραϊβική. Απολαύστε μεσημεριανό με φρέσκο ψάρι σε εκθαμβωτικές παραλίες με λευκή άμμο μεταξύ μεγαλειώδων απόκρημνων τοπίων.

ΜΑΓΙΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΚΟΖΟΥΜΕΛ, ΜΕΞΙΚΟ
Επισκεφθείτε τα λιγότερα γνωστά ερείπια των Μάγια στην Coba περιτριγυρισμένα από την πυκνή ζούγκλα του Γιουκατάν. Περμαπτήστε μέσα από ασβεστολιθωμένα μονοπάτια που καλύπτονται με αμπέλια και ανεβείτε στην υψηλότερη πυραμίδα στην χερσόνησο, Nohoch Mul, για εκπληκτική θέα από απέραντο πράσινο.

ΚΟΛΥΜΠΙ ΜΕ ΣΕΛΑΧΙΑ ΓΚΡΑΝΤ ΚΕΪΜΑΝ, ΝΗΣΙΑ ΚΕΪΜΑΝ
Στα εκθαμβωτικά μπλε νερά του North Side κολυμπήστε ανάμεσα σε ομάδες απαλών βελούδινων σαλάχιων που συγκεντρώνονται κοντά στην ακτή και να γλιστρήσουν γύρω σας. Κάντε μια στάση για snorkeling γύρω από τα πολύχρωμα κοράλλια.

RUM TASTING ΜΑΡΤΙΝΙΚΑ Οδηγήστε σε έναν ιστορικό δρόμο, που κατασκευάστηκε από τους Ιησουίτες, στους πρόποδες του ηφαιστείου Πελέ Μον. Ξεναγηθείτε στο αποστακτήριο Depaz που είναι οικογενειακή επιχείρηση, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε το ρούμι φτιαγμένο από το γνωστό μπλε ζαχαροκάλαμο.

ΡΑΦΤΙΝΓΚ ΣΕ ΜΠΑΜΠΟΥ OΤΣΟ ΡΙΟΣ, ΤΖΑΜΑΪΚΑ
Ταξιδέψτε κατά μήκος της ακτής και επιβιβαστείτε σε σχεδία από στα γαλαζοπράσινα νερά στον ποταμό Brae Μάρθα. Ο ξεναγός σας θα σας πλεύσει στον ποταμό ενώ εσείς χαλαρώνετε και θαυμάζετε την τροπική ομορφιά γύρω σας.

THE JUMP UP ΣΑΝΤΑ ΛΟΥΣΙΑ Βυθιστείτε στο αληθινό πνεύμα του Αγίου Λουκιανού στο «Jump Up» της Νησίδας Γκρος. Επιλέξτε ανάμεσα στους τεράστιους αστακούς και ψητά ψάρια στα κάρβουνα και να μπείτε στον ζωηρό χορό με ρυθμούς Καραϊβικής.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΆΓΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ
Επιβιβαστείτε σε σκάφος με καπετάνιο ένα Αμερικανό που νίκησε 4 φορές, τον Dennis Conner, και βιώστε την χαρά του αγώνα. Πάρτε το τιμόνι, , τρόχισμα βαρούλκο ή χαλαρά το φλόκο, ενώ μπορείτε να απολαύσετε το άθλημα αυτό αποκλειστικά.

ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ ΑΓ. ΘΩΜΑΣ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΑΡΘΕΝΟΙ ΝΗΣΟΙ
Μπείτε σε ένα καταμαράν και κάντε βόλτα στο κοντινό Turtle Cove. Οι ενήλικες μπορούν να χαλαρώσουν στην παραλία, ενώ τα παιδιά θα κάνουν βουτιές στη θάλασσα και να κολυμπούν με τροπικά ψάρια και θαλάσσιες χελώνες.

TOBAGO CAYS, ΆΓΙΟΣ ΒΙΚΕΝΤΙΟΣ, ΆΓΙΟΣ ΒΙΚΕΝΤΙΟΣ & ΓΡΕΝΑΔΙΝΕΣ
Πάρτε ένα θαλάσσιο ταξί για το θαλάσσιο αυτό πάρκο και κολυμπήστε γύρω από τους υφάλους των απομονωμένων νησιών στα γαλαζοπράσινα νερά. Θαυμάστε τις χελώνες που βόσκουν στον πυθμένα του ωκεανού, conchs, ιγκουάνα και πολύχρωμους κοραλλιογενείς κήπους.

​BEACH BLISS PRINCESS CAYS, ΜΠΑΧΑΜΕΣ Ενα θέρετρο της Princess Cruises, ιδανικό για να χαλαρώσετε σε λευκές παραλίες, κάντε κωπηλασία ή απλά ξαπλώστε σε μια ξαπλώστρα με ένα κοκτέιλ στο χέρι. Για μια μοναδική εκδρομή, πάρτε μια βάρκα και κατευθυνθείτε στο Pig Beach, διάσημο για τους άγριους και περίεργους χοίρους.

ΤΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΛΙΖ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΠΕΛΙΖ, ΜΠΕΛΙΖ
​Κατευθυνθείτε στην καρδιά του Mountain Ridge Pine Reserve και εξερευνήστε τα παραποτάμια σπήλαια του Barton Creek. Κάντε ορειβασία στο συναρπαστικό Actun Tunichil Muknal, ένα μνημείο των Μάγια όπου γίνονταν θυσίες.